Intensivkurs Körkort

Att drämma ihop en intensivkurs för körkortet - det kan väl inte vara så knepigt? Nej. Kanske inte. Men det kan också vara så att det är knepigare än du tror. Just intensitet kan ha den förmågan. Och intensivkurs, kurs intensiv, handlar ju yttermera om att kondensera, att förtäta, att egentligen göra lika mycket saker och ting som tidigare fast under ett kortare tidsspann. Och om man betänker detta, så är det lättare att förstå att en intensivkurs kan vara verkligt intensiv och att det inte är bomsäkert att du fixar den. Försök därför att komma förberedd till en intensivkurs. Ja, egentligen lika förberedd som du kommer till en stor idrottstävling; du kan även använda en annan metafor, poängen är att du ska vara redo för intensivkursen, redo att tackla utmaningarna under tiden intensivkursen pågår och ändå orka vara fullständigt fokuserad. Det är konsten. Det är meningen. Det är avsikten. Då kan det funka fint för dig med en intensivutbildning.

Intensivkurs - kom laddad

För att genomgå en intensivkurs behöver du vara laddad. Du behöver rusta dig med mod, energi, bra mat och en pigg uppsättning hjärnceller. Du behöver vara beredd att göra blixtsnabba resor mellan ögat, hjärtat och hjärnan, du behöver en tigers reaktionsförmåga, en åsnas envishet och en elitsoldats uthållighet. Ja, kanske inte. Det var nog att överdriva det där. Men låt oss åtminstone säga så mycket som du behöver vara altert på en intensivkurs, inte minst om du ska köra bil, övningsköra, läsa teori för körkortet, köra lektioner, alltså körlektioner och så vidare. Det är ju vad saken handlar om. Att under ökad intensitet ta körkort. Ta en snabb väg till körkortet. Som ändå är godkänd av myndighterna och personerna som håller i utbildningen. Det är ju inget fusk, det där med att gå en intensivkurs. Det är ju faktiskt lagstadgat att man får göra så. Att man får intensifiera, även sådana viktiga saker som att ta körkort.

En intensivutbildning motiverat

En del går intensivutbildning för att det ska bli billigare, men jag vet inte om det blir det. På sikt alltså. Ett bättre skäl att gå en intensivkurs är istället att man på något sätt har hinder i sitt övriga liv för ett genomgöra ett slags ordninär uppsättning körlektioner och teorikurser och därför måste dra ihop allt lite mer, ja "intensivt" som sagt. Men, men. Nu när det är sagt och du har fått ett par ovärdeliga tips; lycka till med din intensivkurs. Du kommer säkert att behöva det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0