Intensivkurs, summa summarum

Jag skrev tidigare att det inte är alla som är lagda för att bemästra en intensivkurs Stockholm för körkortet, men jag kanske bör omformulera istället: jag tror att alla egentligen kan klara av en intensivkurs för körkortet, men det krävs att man förbereder sig på rätt sätt för att skapa förutsättningar så att säga. Många tror att det bara är att kasta sig rakt in i själva kursen och sen hoppas på att det blir bra. Men det är ett misstag. Då är det bättre att vänta med att gå kursen och istället övningsköra mer privat och plugga på teori, vägmärken, trafiksituationer etc. Man skulle kunna formulera det som att du bör själv gå en liten intensivkurs innan du påbörjar den betalda delen av intensivutbildning - om du förstår vad jag menar?

Mer om intensivkurs på STR

Du kan läsa mer om detta på STR, där de också menar att kostnaden för en intensivkurs kan variera väldigt - och jag är benägen att hålla med. Men det beror inte så mycket på att trafikskolor och utbildare har så stora prisskillnader sinsemellan, utan snarare på att eleverna har så olika förutsättningar när de påbörjar sin intensivutbildning.
Summa summarum. Förbered dig innan din intensivkurs. Då kommer det att gå mycket bättre, bli billigare och kännas enklare.

RSS 2.0